Beamshow

Tijdens een beamshow worden de laserstralen die over het publiek heen dansen afgestemd op bijvoorbeeld de muziek. Op de beats van de DJ zullen er verschillende effecten zichtbaar zijn. Het publiek gaat uit zijn dak en de sfeer is top. Perfect voor een goed feest. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een beamshow bij u? Lees dan even verder.

Beamshows zijn populair
Beamshows worden steeds populairder. En dat is niet voor niets. De ervaring leert dat mensen volledig uit hun dak gaan bij het zien van een beamshow. Vol verbazing en met grote ogen zullen uw gasten versteld staan van de laserbundels die boven hun hoofd dansen. Naast een goede DJ en een mooie verzorgde locatie, kan een beamshow eigenlijk niet ontbreken. Gelukkig is het mogelijk om een beamshow te regelen via SuperEffects.

Beamshow op maat
Nee, een beamshow mag eigenlijk niet ontbreken wanneer u van plan bent op een groot feest te organiseren. Maar hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Beamshows worden afgestemd op de wensen van u. Wat wilt u laten zien en hoe wilt u dit realiseren? SuperEffects is al jarenlang werkzaam in deze branche. We denken met u mee om er vervolgens samen een mooie avond van te maken. Onze special effects moeten daaraan bijdragen.

Vele mogelijkheden
Er is van alles mogelijk tijdens een beamshow. Zo kunt u een beamshow combineren met andere apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de laserstralen die gecombineerd worden met de beats van de muziek. U kunt er ook voor kiezen om bij de beamshow rookmachines te huren om de laserstralen tot op grote afstand zichtbaar te maken. Het is zelfs mogelijk om uw naam of bedrijfslogo in de beamshow te verwerken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verzorgen beamshows, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld CO2 jets, lasershows en streamers bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: