Co2 jets

Bij een goed feest kunnen special effects tegenwoordig niet meer ontbreken. Daarom bieden wij u vele mogelijkheden. Kies voor een lasershow, beamshow of voor onze unieke vuurjets om het feest compleet te maken. Iets wat echter ook niet mag ontbreken zijn onze CO2 Jets. De CO2 Jets zijn tegenwoordig op meerdere grote feesten te vinden. En dat is niet voor niets: CO2 Jets zorgen voor een uniek effect.

Wat zijn CO2 Jets?
Heeft u wel eens van CO2 Jets gehoord? CO2 Jets zijn geschikt om een feest nog spectaculairder te maken. Tijdens het feest worden er een of meerdere Jets aangesloten op flessen CO2. Op een speciaal moment tijdens de avond kunt u de CO2 Jets inschakelen. Binnen no time schieten de CO2 Jets een wolk van hagelwitte damp de zaal in. Het gaat snel en met volle kracht. Dit zal gegarandeerd voor verrassende reacties zorgen.

Het effect
Zodra de CO2 Jets de wolk van damp de zaal in spuwen, zullen de gasten opschrikken. Niet alleen door de damp, maar ook door het harde geluid dat met het afschieten van de wolk gepaard gaat. Het is echter ook zo weer voorbij. Binnen enkele seconden is de damp weggetrokken en zullen de gasten weer lekker verder dansen op de muziek. CO2 Jets zorgen voor een uniek effect, perfect voor grote feesten.

SuperEffects
Bent u op zoek naar CO2 Jets? Bij SuperEffects kunt u CO2 Jets huren. Ons assortiment is echter nog een stuk uitgebreider. Wij verhuren allerlei apparatuur om een feest compleet te maken. Zorg ervoor dat er nog maanden nagepraat wordt over uw feest. Dit bereikt u niet alleen met een serie goede DJ’s en mooie versiering. Special effects blijven de bezoeker bij. Genoeg redenen om eens te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren CO2 Jets, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld spiegelbollen, streamers en rookmachines bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken! 

C02: met bediening,

Een Co2 jet met een fles Co2 met stijg buig 125 ex

Extra fles Co2 met stijg buis 50 ex.

Co2 jet in combinatie met andere special effect of lasers 100 ex per jet met een fles Co2 met stijg buis.

Extra fles Co2 met stijg buis 50 ex.

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: