Confettikanon

Bij een feest hoort confetti. Dus valt er binnenkort iets te vieren? Dan bent u bij SuperEffects aan het goede adres. Wij verhuren speciale machines die de hele feestlocatie binnen no time van een gekleurde regen van confetti voorzien. Leuk voor een verjaardag of surpriseparty. Maar ook op een Dance feest of bruiloft mogen onze confettikanonnen eigenlijk niet ontbreken. Geïnteresseerd? Lees dan even verder voor de mogelijkheden.

Feestelijke sfeer
Confetti wordt gebruikt om de sfeer nog net iets feestelijker te maken. Tegenwoordig hoeft u de confetti echter niet meer zelf de zaal in de gooien, daar hebben we speciale confettikanonnen voor. Is er iemand jarig? Dan is het wel heel bijzonder om exact om 00.00 uur de confettikanonnen aan te zetten. Binnen een korte tijd zal de hele zaal voorzien worden van de confettiregen. We kunnen u garanderen dat het hele publiek een grote lach op het gezicht krijgt.

Geschikt voor alle gelegenheden
Maar ook voor andere gelegenheden zijn onze confettikanonnen zeer geschikt. Gaan goede vrienden van u trouwen? Dan mag er bij het ja-woord feest gevierd worden. En wat is er feestelijker dan een confettiregen? Maar ook tijdens grote feesten, inclusief DJ’s en speciale effecten, mag de confettiregen eigenlijk niet ontbreken. Maak er een unieke avond van, voor u en voor uw gasten. Dit kan met behulp van de confettikanonnen van SuperEffects.

Verschillende varianten
SuperEffects beschikt over verschillende confettikanonnen die voor een confettiregen zorgen. Wij beschikken over kleine confettikanonnen die geschikt zijn voor besloten gelegenheden, maar ook voor het grote werk zit u bij SuperEffects goed. Of u nu indoor of outdoor een feest organiseert: wij beschikken over de juiste materialen om het tot een knalfeest te maken. Want uiteraard bent u niet alleen voor confettikanonnen bij ons aan het juiste adres. SuperEffects verhuurt nog veel meer apparatuur voor een uniek feest.

Neem contact met ons op
Organiseert u binnenkort een feest, dan bent u bij SuperEffects absoluut aan het juiste adres. Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren confettikanonnen, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld lasershows en beamshows bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!  

 

CONFETTI: met bediening,

Stadium shot 2,5 kilo per shot 550 ex 5 shots bij inbegrepen op zeer hoge druk afgeschoten.
Elke shot erna kost 19,95 per kilo confetti.

Confetti Blaster op Co2 met stijgbuis 2,5 kilo per shot 250 ex 4 shots bij inbegrepen.
Elke shot erna kost 19,95 per kilo confetti en een extra Co2 fles met stijg buis 50 ex.

Power shots vanaf 100 euro per power shot 4 confetti/streemers inbegrepen.
Elke shot kost 19,95 ex extra.

In combinatie met lasers of andere special effect krijgt u een pakket prijs.

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: