Confettistreamer

Indien u binnenkort een feest organiseert is het leuk om goed uit te pakken. Als u echt goed uit wilt pakken, bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren special effects op de meest unieke feesten. Feesten waar nog maandenlang over nagepraat wordt. Dit komt omdat wij tijdens feesten voor special effects zorgen. Ook onze streamers zijn op menig feest terug te vinden.

Voor iedere gelegenheid
Confetti hoort bij ieder feest. Of u nu gaat trouwen, een verjaardag viert of een mega groot openbaar feest organiseert. Confetti streamers zorgen ervoor dat de gehele menigte een lach op het gezicht krijgt: want wat is er leuker dan een confettiregen die de hele zaal bedekt met een gekleurde laag versiering in slierten. Met behulp van de streamers van SuperEffects zorgt u voor een gezellige toevoeging aan uw feest.

Streamers populair
Het maakt niet uit wat u te vieren heeft. Tijdens het ja-woord mag er flink gefeest worden, streamers hebben dan absoluut een toegevoegde waarde. En is er iemand jarig? Dan mag er om 00.00 uur toch wel een confettiregen over de genodigden uit gestrooid worden? Ook tijdens schoolfeesten en bedrijfsfeesten scoren de streamers altijd erg goed. De streamers zorgen voor een kleurrijke versiering van de zaal. Uiteraard kunt u de streamers zo veel gebruiken als u zelf wilt.

Diensten SuperEffects
Streamers worden vaak gebruikt om het feest nog iets gezelliger te maken. Bij SuperEffects kunt u echter ook terecht voor andere special effects. Misschien is het leuk om de streamers te combineren met iets anders spectaculairs. Wat dacht u van een unieke lasershow of beamshow? Met uitbundige lichteffecten bent u ervan verzekerd dat al uw gasten uit hun dak gaan. Ook de rookmachines en vuurjets mogen eigenlijk niet ontbreken om het feest in een knalfeest te veranderen.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren streamers, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld confettikanonnen en beamshows bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!  

 

CONFETTI: met bediening,

Stadium shot 2,5 kilo per shot 550 ex 5 shots bij inbegrepen op zeer hoge druk afgeschoten.
Elke shot erna kost 19,95 per kilo confetti.

Confetti Blaster op Co2 met stijgbuis 2,5 kilo per shot 250 ex 4 shots bij inbegrepen.
Elke shot erna kost 19,95 per kilo confetti en een extra Co2 fles met stijg buis 50 ex.

Power shots vanaf 100 euro per power shot 4 confetti/streemers inbegrepen.
Elke shot kost 19,95 ex extra.

In combinatie met lasers of andere special effect krijgt u een pakket prijs.

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: