Rookmachine

SuperEffects staat bekend om de spectaculaire en unieke laser shows. Heeft u voor een van de laser shows van SuperEffects gekozen? Dan raden wij u aan om ook voor onze rookmachines te kiezen. Indien u de lasershow combineert met onze rookmachines, zorgen de rookmachines ervoor dat de laserstralen nog indrukwekkender worden. Maar de rookmachines kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld onze vuurjets. Alles is mogelijk.  

Groot bereik
Met behulp van onze rookmachines kunt u ervoor zorgen dat de laserstralen tot in de verste verte zichtbaar zijn. De rookmachines accentueren de laserstralen en zorgen voor een uniek effect. Organiseert u binnenkort een groot feest? Dan maakt u het feest pas echt compleet met onze apparatuur. Denk aan een lasershow in combinatie met rookmachines. Maar er zitten natuurlijk nog meer voordelen aan rookmachines.

Voordelen rookmachines
Rookmachines benadrukken de laserlichten die over de feestlocatie schijnen. De rookmachines hebben echter nog een belangrijk voordeel. Met behulp van rookmachines kunt u een bepaalde sfeer creëren. Wilt u een geheimzinnige en spookachtige sfeer creëren of wilt u de locatie doen lijken op een theater of bruin café? Ook dat kan met behulp van de rookmachines. Uiteraard kunnen de rookmachines ook afgesteld worden op de muziek. SuperEffects kan in overleg met de DJ voor een unieke show zorgen, afgestemd op de muziek.

Vele mogelijkheden met rookmachines
Rookmachines kunnen ter ondersteuning dienen. U kunt bijvoorbeeld de rookmachines combineren met een lasershow of met onze vuurjets om de effecten extra nadruk te geven. Het is echter ook mogelijk om alleen voor de rookmachines te kiezen. Plaats de rookmachines op het podium voor unieke effecten tijdens een optreden of creëer een mysterieuze sfeer. Het kan allemaal.

SuperEffects
Indien u gekozen heeft voor de rookmachines van Super Effects, dan kunt u ervan op aan dat alles geregeld wordt naar uw wens. U bepaalt hoeveel rookmachines u wenst en wat er met de machines moet gebeuren. Op de grote dag zullen wij ervoor zorgen dat alles verloopt zoals we hebben afgesproken. Kiest u voor SuperEffects, dan kunt u rekenen op deskundige personeelsleden die ervoor zorgen dat de avond een groot succes wordt.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren rookmachines, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld CO2 jets, lasershows en vuurjets bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: