Spiegelbol

Spiegelbollen, ook wel discobollen genoemd, worden nog steeds bij vele feesten gebruikt. Waarom? Omdat spiegelbollen voor speciale effecten zorgen. De reflecterende spiegeldeeltjes in spiegelbollen zorgen ervoor dat lichten bijvoorbeeld gereflecteerd worden. Bovendien dienen mooie en grote spiegelbollen ter versiering. Dus organiseert u binnenkort een feest? Dan mogen onze spiegelbollen, oftewel discobollen, niet ontbreken.

Spiegelbollen, discobollen en glitterbollen
Special effects zijn leuk. Kiest u voor een lasershows, beamshow of het gebruik van vuurjets, dan weet u zeker dat u uw gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Wat echter ook zeer geschikt is, zijn onze spiegelbollen. Spiegelbollen worden ook wel discobollen of glitterbollen genoemd. Ze zijn zeer populair. Spiegelbollen dienen allereerst ter versiering. De grote zilveren bollen maken een locatie gezellig en creëren een zeer sfeervol effect. Een combinatie van verschillende soorten en maten spiegelbollen maakt de decoratie compleet.

Mooie effecten
Bovendien zorgen spiegelbollen ervoor dat het licht in de feestzaal gereflecteerd wordt. Het heten niet voor niets spiegelbollen: de kleine spiegeldeeltjes in de bollen zorgen ervoor dat de lichten teruggekaatst worden. Dit zorgt voor mooie effecten. Tijdens een feest mogen spiegelbollen dan ook niet ontbreken. Spiegelbollen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Tijdens grote feesten en partijen kunnen de spiegelbollen aan het plafond schitteren, maar ook tijdens kleinere gelegenheden zijn de spiegelbollen van toegevoegde waarde. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft of verjaardagsfeest.

Veilig ophangsysteem
Uiteraard zijn onze spiegelbollen voorzien van een stevig ophangsysteem. Zo bent u ervan verzekerd dat de spiegelbollen niet ineens naar beneden zullen vallen. Bovendien worden de nodige accessoires meegeleverd. Bent u benieuwd naar onze spiegelbollen en de mogelijkheden? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. Wij beschikken over verschillende soorten en maten spiegelbollen.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren spiegelbollen, ook wel discobollen of glitterbollen genoemd. Maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld vuurjets, streamers en rookmachines bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: