Vuurjets

Wilt u uw gasten verbazen tijdens een groot feest? Kies dan voor onze vuurjets. SuperEffects verhuurt vuurjets die ervoor zorgen dat de gasten de avond nog lang zullen herinneren. Met behulp van vuurjets kunt u een waar vuurschouwspel creëren met echte vlammen of vuurballen. Perfect voor grote feesten. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van brandveilige apparatuur, daar kunt u van op aan.

Wat zijn vuurjets?
Vuurjets. Wat zijn dat eigenlijk? Met behulp van vuurjets kunt u een waar vuurspektakel creëren. De vuurjets schieten vuurvlammen of vuurballen de lucht in. Dit zorgt voor een uniek schouwspel waarmee u gegarandeerd de aandacht van uw gasten trekt. Steeds meer organisatoren van grote feesten overwegen deze apparatuur te huren om de sfeer op het feest compleet te maken. SuperEffects heeft al meerdere malen positieve reacties ontvangen op het gebruik van de vuurjets.

Veel mogelijkheden
Met de vuurjets is er van alles mogelijk. Het is zelfs denkbaar om de vuurjets af te stemmen op bijvoorbeeld de muziek. Zodra de DJ de eerste beats laat horen en de gasten los gaan, kunnen de vuurjets ingeschakeld worden. Op de beats van de muziek worden er vuurballen de lucht in geschoten. Vuurjets in combinatie met rookmachines zorgen voor een extra groot effect. En dit is slechts een voorbeeld, er is nog veel meer mogelijk.

Brandveilig
Het klinkt misschien gevaarlijk: vuureffecten op een feest waar heel veel bezoekers aanwezig zijn. Sommigen denken dat het erg riskant is. Dit is echter niet waar. We kunnen u ervan verzekeren dat de vuurjets absoluut veilig zijn. Bovendien mag niemand zomaar de vuurjets bedienen, daar hebben wij speciaal getraind personeel voor.

Neem contact met ons op
Kortom: bent u op zoek naar een bedrijf dat u verder kan helpen om uw feest compleet te maken? Dan zit u bij SuperEffects goed. Wij verhuren vuurjets, maar ons assortiment is nog veel breder. Ook voor bijvoorbeeld CO2 jets, lasershows en beamshows bent u bij SuperEffects aan het juiste adres. Samen kunnen we er een top feest van maken!

 

VUUR JETS:

Enkel mondig systeem 125 per jet.

5 mondig systeem 175 per 5 mondige jet.

Voor de aanvraag regelen wij alles met de brandweer al onze spullen hebben de juiste certificaten.

Reserveren of prijsopgave

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Gewenste datum:
Opmerkingen: